Om Susanne Kemp

Sense-konsulent med fokus på dig

Lidt om mig

Jeg er uddannet sygeplejerske med en etårig overbygning som psykiatrisk sygeplejerske. Privat er jeg gift med Thomas og har tre børn, hvoraf de to er flyttet hjemmefra.

Jeg startede som føl hos Suzy Wengel i september 2015, sideløbende uddannede jeg mig til kostvejleder med speciale i vægttab, jeg fik mit uddannelsesbevis i december 2015. Jeg startede selvstændigt som Sensekonsulent i Svendborg i januar 2016.

For at udvikle og dygtiggøre mig og dermed kunne tilbyde mine kunder den bedste hjælp, startede jeg i august 2017 på “VaneCoach” uddannelsen ved; Anne Gaardmann og Morten Elsøe, jeg afsluttede uddannelsen i november 2017. Jeg afsluttede i december 2017 modulet i overspisning og er hermed uddannet “Overspisningscoach”. Det er ikke titlen men min lyst til at kunne hjælpe, de mange jeg møder med denne problematik på den bedst mulige måde, der er min drivkraft.

I januar 2018 startede jeg på uddannelsen til “Mentor i mad og psyke” ved Psykolog Lotte Quist Michaelsen og Vanecoach Jørgen Michaelsen. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Institut for Relationspsykologi og har fokus på de psykologiske faktorer der ofte blokerer for et varigt vægttab og metoder til at bryde de uhensigtsmæssige mønstre. Jeg afsluttede uddannelsen i juni 2018.

Jeg har siden januar 2016, vejledt og hjulpet over hundrede Sydfynboer med livsstilsforandringer og som følge af dette flotte vægttab. Mit håb og min forventning er, at jeg i endnu højere grad vil kunne imødekomme mine kunders behov for en bredere og mere individuel tilgang.

Min personlige vægttabshistorie
Jeg har utallige slankeforsøg bag mig og har samlet set tabt mange kilo i mit liv. Jeg er efter endt slankekur faldet tilbage i gamle vaner, hvilket har medført at jeg har taget de tabte kilo på igen – plus lidt ekstra. Jeg har prøvet de fleste slankekure på markedet fra Letigen, citronsaftkure til kalorietælling, DDV osv. Jeg har altid haft succes med vægttab i et eller andet omfang, men kiloene har sneget sig på igen, da de ekstreme kure har været umulige at fastholde og givet for mange udfordringer. Med Sense har jeg fundet en måde, hvor jeg kan slippe madtyranniet, køkkenvægten og kalorietællingen.

Ved at spise rigtig og velsmagende mad, sammensat efter enkle principper, er det blevet enklere og lettere at komme ned i vægt og holde vægttabet.

Mit vigtigste budskab
Det er aldrig for sent at blive kaptajn på eget skib. Vi bruger meget tid på at vente på det rigtige øjeblik, vi skal lige have overstået diverse fester osv., men det rigtige øjeblik er nu. Man kan godt feste og leve et helt normalt socialt liv, samtidig med. Jeg vil gerne lære mine klienter at genopdage evnen til at mærke efter hvad kroppen fortæller dem, så de kan nyde den gode mad og stoppe med at straffe sig selv når de ”falder i”, ”giver slip” eller “synder”. Med Sense er ingen forbud, kun smartere valg.

Jeg er af den overbevisning, at den psykologiske/mentale del i processen med vægttab og livsstilsændring er en meget vigtig faktor. Hvordan bevarer vi motivationen og fastholder den livsstilsændring vi er i gang med? Hvordan behandler/taler vi til os selv? Min begejstring for Sense er stor, og jeg har et oprigtigt ønske om, at udbrede og hjælpe andre som er i samme situation som jeg selv.

Hvad får du hos mig
Det betyder meget for mig at de medlemmer der kommer hos mig føler sig godt taget i mod og har tillid til mig som konsulent. Jeg vægter muligheden for privatrum og den personlige kontakt højt. Foruden personlig kontakt, får man inspiration og støtte ved at være sammen med andre der er i samme situation, som man kan dele sine erfaringer med.

Du finder mig på

Sense v/Susanne Kemp
Møllergade 76, 1, sal
5700 Svendborg

Kontakt mig på

Susanne Kemp
Telefon: 60810061
E-mail: kontakt@sense-svendborg.dk

Nyt medlem?

Jeg vil rigtig gerne sætte tid af så du får en god opstart, nye medlemmer er altid velkomne til at kontakte mig telefonisk eller på mail, for en uforpligtende snak eller en aftale.

CVR 37216976

© Copyright – All rights reserved.

Til top